Takaisin seuran toiminta-sivulle

LAVANSAARI-SEURAN JÄSENKIRJE 2019

Tervehdys Lavansaari-seuran jäsenet ja hyvää alkanutta sadattakuudetta toimintavuotta!  Tänä vuonna syksyllä tulee täyteen 80 vuotta siitä, kun Lavansaaresta oli lähdettävä, mutta kuten näkyy, lavansaarelaisuus ei katoa mihinkään. Muistelemme muiden ulkosaarelaisten kanssa myös yhdessä muistojuhlan merkeissä.esitämme suuren kiitoksen! Tupailloissa on jo tänä vuonna käseitelty saatuja tietoja kyläkunnittain ja käsittelyä jatketaan loppuvuoden. Nuottakalastukseenkin on tutustuttu, Heikki Piispan esitelmä Lavansaaren aivastosta ja merenkulusta kuullaan 16.4. ja tunnistettavia valokuvia ja tietoja asutuskyselystä esitellään toukokuussa. Kesällä tapaamme kesäretkellä ja Meripäivillä. Syyskuussa Heikki Rytkölä kertoo Lavansaaren tykkipattereista ja marraskuussa vietämme pikkujoulua.

Lavansaaren Sanomat ilmestyy marrakuussa. Päätoimittaja Johanna Roiha, toimittajana myös Aleksi Hiltunen. Jakakaa ajatuksia, muistoja ja kuvia meille muillekin, mielellään viimeistään syyskuussa

Jäsenmaksun maksaminen, lasku ohessa. Kunniajäsenet ja 80 vuotta täyttäneet (myös -39 syntyneet) on vapautettu maksusta. Seuraava jäsenkirje ja lasku on mahdollista saada myös sähköpostiin. Ilmoita suostumus ja sp-osoite Paulalle, paula.tolsa (a) kymp.net.

TULEVAA TOIMINTAA

Tupaillat 16.4. ja 21.5. sekä syys-marraskuussa kuukauden kolmantena tiistaina klo 18 Kotkan seurakuntakeskuksessa (syksyn ajankohddat varmistuvat syksyllä). Kauempaa tulijat varmistakaa soittamalla, jos ette ole nähneet kutsua!

Kesäretki Kaunissaareen 15.6. la. Lähtö klo 10 Sapokasta ja paluu samaan paikkaan klo 17. Tarjolla merta, luontoa, soppaa, kohvia ja mukavaa yhdessäoloa. Ilmoittautumiset ja tiedustelut sihteerillemmeAnjalle, tiedot jäljempänä.

Meripäivät Kotkassa 25.-28.7.. Olemme Kantasatamassa tuomassa Lavansaarta, saarelaisuutta ja seuraamme tutuiksi sekä myymässä tuotteitamme. Telttamme toimii mukavana kohtauspaikkana saarelaisille ja muille asiasta kiinnostuneille. Tervetuloa myös töihin teltalle, talkoovoimia tarvitaan! Ilmoittautuminen puheenjohtajalle.

Ulkosaarelaisten kirkkopyhä ja saarista lähdön 80-vuotismuistojuhla 13.10. Kotkan kirkossa ja seurakuntakeskuksessa.

Seuran pikkujoulu on marraskuussa tupaillan paikalla (ajankohta varmistuu syksyllä).

MISSÄ ILMOITETAAN? Kotkassa ilmestyvä ilmaisjakelulehti Ankkuri, Karjala-lehti sekä seuran kotisivut.

MISTÄ VOI KYSYÄ? Kysyä voi kaikilta, joiden yhteystiedot löytyvät kirjeestä.

SEURAN KOTISIVUILLA tietoja tupailloista, myytävistä tuotteista ja hienoja kuvia. www.lavansaari.net

LAVANSAARI-RYHMÄ Facebookissa toimii aktiivisesti. Ylläpitäjänä Johanna Roiha.

Tapaamisiin ja kuulemisiin! Tulka iltaa istumaa tai/ja pitäkää muuten yhteyttä. Yhteystiedot


Saarelaisterveisin

Lavansaari-seuran hallitus