Kotisivulle

Takaisin kuvaluetteloon

Loppukaneetti

  • Internet tekee mahdolliseksi kerätä hajallaan eri albumeissa olevat kuvat sellaiseen paikkaan, josta kaikki kiinnostuneet eri puolilla maailmaa ne halutessaan näkevät. Tämä esitys antanee käsityksen siitä, miten tietokoneesta ja "netistä" voi olla vanhallekin iloa ja hyötyä. Yksikin kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa Lavansaaresta ja sen entisestä elämästä.

  • Esityksen kuvat on poimittu osin "Suomenlahden ulkosaaret"-kirjasta, jonka ovat kirjoittaneet Risto Hamari, Martti Korhonen, Timo Miettinen ja Ilmar Talve, Lavansaari-kirjasta (kirjoittanut Vaalimo Hannula) sekä omista, Jaakko Hintikan, Mirjam Rantalan, Jalo Suursohon, Armas Tolsan, Wille Suomalaisen ja Helmi Talsin albumeista. Lavansaaren laivastosta on saatu tietoa Heikki Piispan kirjasta "Meri on meidän peltomme". Joidenkin kuvien heikko laatu selittyy sillä, että alkuperäisiä ei ole ollut käytettävissä ja että kuvat on pitänyt muokata ("köyhdyttää") tietokoneen näytöllä nopeammin avautuviksi.

  • Verkkojulkaisu ProKarelialle lämpimät kiitokset Lavansaaren oman "verkko-osoitteen" eli domainin (http://lavansaari.net) rekisteröinnistä ja ylläpidon kustannuksista 11 vuoden ajan!    1.12.2011 lähtien  Lavansaari-seura ry  kustantaa tämän seuran nettijulkaisun.


  • Heikki Kajomeri
    Sivuston ylläpitäjä
    heikki.kajomeri(a)kotinet.com